Perjantaiaamun ajatuksia

Huomenta perjantaihin ja alkavaan viikonloppuun! Näyttäisi tästäkin päivästä valkenevan aurinkoinen, oi että miten piristävää tämä valo. Vauva nukkuu aamupäivän unia, niin ajattelin tulla pikaisesti jakamaan teille sillä aikaa ajatuksen, joka on pyörinyt tässä mielessäni tovin.Viime viikot ovat menneet hurjaa vauhtia, kun ohjelmaa on ollut paljon. Ollaan oltu koko perheen voimin viikonloppuisin paljon reissun päällä ja viikot vastaavasti täyttyneet kaikenlaisista tapaamisista ja menoista aina ihan siihen kodin pyöritämiseen saakka. Niin ja lisäksi vauva on alkanut maistella vellejä ja vähän jo soseitakin! Hän on siitä itse hyvin innoissaan kuten äitinsäkin, ja toissa yönä kävikin ensimmäisen kerran niin, että hän heräsi vain kerran yöllä syömään ,ja tämä tapahtui nyt viime yönä uudelleen! Aivan mahtavaa!



Ajatus, mitä olen tässä viime aikoina mietiskellyt liittyy paljon mainostettuihin ruokakauppakassipalveluihin. Yleensä pidän kaupassa käymisestä, mutta olen alkanut miettimään, että kiireisinä viikkoina tuollainen palvelu, että ruokakassit tuodaan suoraan kotiovelle kuulostaisi houkuttelevalta. Ainakin tätä voisi kokeilla ja vaikka käyttää vain silloin tällöin kun siltä tuntuu. Tällä hetkellä nimittäin puuhaa tuntuvan olevan niin paljon, ja kevään tuoma siivouskärpänenkin on päässyt puraisemaan, että tuntuu ettei aika riitä aina kaikkeen mihin haluaisi. Kotonakin tätä puuhaa riittää, lähiaikoina tiedossa olisi mattojen- ja ikkunoiden pesua sekä pian varmastikin pihahommia.



Tämän kauppakassipalvelun lisäksi minua on jo pidemmän aikaa houkutellut ruokakorien kokeileminen, niin että kotiin toimitettaisiin viikon arkiruokiin tulevat tarpeet ja reseptit. Näistäkin löytyy erilaisia toimittajia kuten kauppakassipaveluistakin, joten vinkkejä kaivataan, että mistä olisi hyviä kokemuksia. Olisi mahtavaa saada tätä kautta uusia ruokakokeiluita ja ideoita ihan siihen arkiruokailuun. Meidän perhe on  kaikkiruokainen ja tykätään kovasti kokeilla uusia ruokia, joten uudet ideat ovat aina enemmän kuin tervetulleita.

Oletteko kokeilleet kauppakassi -tai ruokakoripalveluita? Olisi mukavaa kuulla kokemuksia ja ajatuksia näistä palveluista. Kannattaako kokeilla? Helpottavatko arkea? Mistä palvelusta tilata, kun toimittajia on useita?

Aurinkosta alkavaa viikonloppua, nautitaan näistä keväisistä päivistä!




Kommentit