Kukkakimpuille uusi elämä - Naistenpäivän kimput kuivumaan


Tiistai-illan moikat! Ajattelin tulla jakamaan teille yhden kivan idean nyt näin naistenpäivän jälkeen, kun mitä luultavimmin monella saattaa olla vielä kauniit naistenpäivän kimput kaunistamassa kotia. Miksei myös muutenkin, onhan kevät kukkien aikaa.

Jos sinulla on pöydällä pian nuupahtava kimppu, niin älä heitä sitä pois, sillä se kannattaa kuivattaa. Sido kimppu vaikka juuttinarulla ylösalaisin ja anna kuivua. Mitä paremmassa kunnossa kimpun kukat ovat kun laitat kimpun kuivumaan, sitä kauniimpi kimpusta mielestäni tulee. Kaikille kukille ja sekakimpuille tämä kuivattaminen ei välttämättä sovi, mutta kannattaa ihmeessä ainakin kokeilla! Näin kukat saavat uuden elämän maljakossa.


 Kuivatettu kastekimppu








Idea tähän kukkien kuivattamiseen tuli mieleeni, kun saimme pojan syntymän myötä paljon onnittelukimppuja kotiin,ja halusin säästää muistoksi niistä yhden ja kokeilla kuivatusta. Se onnistui hienosti ja kimppu näyttää edelleen kauniilta. Innostuin ideasta ja kuivatin myös poikamme kastekimpun. Tuolla tämäkin kimppu komeilee nyt ruokahuoneen senkin päällä.Myös tänään viimeksi tein saman ja laitoin naistenpäivänä saamani ruusut kuivumaan kodinhoitohuoneen naulakkoon roikkumaan. Tällainen idea tähän tiistai-iltaan! Kivaa viikonjatkoa ja rentoa iltaa!



Naistenpäivän ruusut kuivumaan

Kommentit