Tervetuloa kevät ja ensimmäinen blogitekstini ikinä!


Kiva jos olet löytänyt tänne blogiini! Lämpimästi tervetuloa seurailemaan! 💛

Olen jo ylä-asteelta lähtien innostunut kirjoittamisesta, mutta nyt vasta aloittelen ihka ensimmäistä blogiani varovasti hiljalleen. Kirjoitan blogia omaksi ilokseni, sillä pidän kirjoittamisesta, kuin myös kauniista kuvista. Näin kirjoittamalla saan ajatukset hetkeksi muualle arjen pyörteestä ja siitä kuuluisasta vauva-arjesta, oikeastaan ihan kaikesta muusta. Kirjoittelen blogiini arjen pienistä suurista iloista, joista itse nautin arjessa: erityisesti kodinlaitosta, sisustusjutuista, hyvästä ruuasta ja vähän herkuttelustakin. Toivottavasti ne tuovat hyvää mieltä sinullekin, ehkä hymyn huulille tai iloa kuvien kautta silmille! Kaikki blogipostauksissa esiintyvät kuvat ovat minun ottamiani ellen toisin mainitse. Päivittelen blogia aina silloin, kun arjen pyörteiltä ehdin.

Rakastan muuten eri vuodenaikoja, sillä jokaisessa on aina jotain, mikä kiehtoo. Syksyssä on kyllä ehdottomasti parasta ne värit ja omenapuiden tuoksu lenkillä. Oikeastaan kaikki omenoihin liittyvä on ihanaa ja herkkua! Omenapiirakka, paistokset, hillot, kaikki... ja unohtamatta syksyissä niitä pimeneviä iltoja takan ääressä viltin alla. Unelmoin myöskin aina syksyisin ruskareissuista Lappiin.

Talvessa taas parasta on ne kauniit ja aurinkoiset pakkaspäivät hiihtoladulla. Aurinko paistaa ja aurinkolaseille on taas käyttöä. Tottakai yksi alkutalven kohokohdista on myös joulu, koska olen täysillä jouluihminen ja rakastan kaikkea siihen liittyvää. Kaikesta huolimatta kevät on kuitenkin erityisen ihanaa aikaa! Linnut alkavat laulamaan, päivät pitenevät ja mielessä jo kesän lämpö. Luonto herää ja terassikahvittelut omalla pihalla voi aloittaa.

Odotan myös innolla aina kesää. Erityisesti nyt, kun siitä on tulossa täysin erilainen yhdessä poikavauvan kanssa. En malttaisi odottaa kesälomaa, niitä kiireettömiä aurinkoisia aamuja perheen kanssa, unohtamatta kesälomareissuja ympäri Suomen. Nyt voi mielestäni jo alkaa unelmoimaan kesästä ja tehdä jotain suunnitelmiakin tulevaa kesää ajattelen, onhan nyt jo maaliskuu! Mistä sä unelmoit tulevana kesänä?

Ihanaa naistenpäivää  ja kivaa alkavaa viikonloppua!  Toivottavasti päästäisiin nauttimaan auringosta ja keväisestä säästä. Ihan huippua, kun seurailet!


💛

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kiva kun aloitit ☺️