Isänpäivä lähestyy- Itse tehtyä lahjaksi

Pitkästä aikaa blogin parissa. Monta kertaa olen halunnut tulla kirjoittamaan, mutta en ole vain ehtinyt. Vauva-arki on vienyt mukanaan, kirjaimellisesti. Aikaa ei vain ole ollut kirjoittamiseen ,tai koneella olemiseen ylipäätään. Arki vauvan kanssa on yllättävän kiireistä, päivät vain hujahtavat ohi, kun touhuamista on paljon.

Meidän perheessä vietetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa mieheni isänpäivää! Onko siellä muita perheitä, jossa isänpäivään tullut lähiaikoina myös uusi merkitys? Vauvamme lähestyy pian jo vuoden ikää, niin ajattelin että nyt olisikin erityisen hyvä hetki taiteilla isälle yhdessä jokin kiva yllätys.

Kävin viime viikolla kyselemässä eräästä kirjakaupasta värikyniä vauvallemme, mutta siellä kerrotiin ettei mitään sopivia tämän ikäiselle oikein heillä ole. Jäimme kuitenkin keskustelemaan niitä näitä, ja sain hyvänä vinkkinä, että tämän ikäiselle toimiva ja ainakin erityisen turvallinen vaihtoehto  olisi marjasoseilla maalaaminen. Kaikkihan menevät vielä suuhun. Päätin jättää soseet tätä varten vielä kauppaan ja kokeilla ensin maalaamista pakastemarjoilla.









Niinpä sulatin pakkasestamme  mustikkaa, mustaherukkaa ja vadelmaa. Vuorasin kylpyhuoneemme lehdillä. Vauva tykkäsi kovasti, parasta taisi kuitenkin olla  marjojen syöminen. Varmasti taiteilemme jatkossakin, sen verran hauskaa meillä oli. Lopputulokseksi syntyi sotkun lisäksi äidin mielestä mitä huikeimmat taideteokset! Toisesta taideteoksesta tein isälle taulun, joka sai nimekseen syksyn marjat. Olihan se nyt hienosti taiteiltu pelkästään marjoja käyttäen! Toisesta, johon painoimme pojan jalan, tein kortin.




Tässäpä muutama kiva idea isänpäivään vauvojen ja taaperoiden isille. Mitäs pidätte?

Mukavaa alkavaa viikonloppua! Palataan taas!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihana idea!