Unohtumaton ja tunteikas ensimmäinen syntymäpäiväjuhla

Niin on meillä juhlittu pojan ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat. En voi uskoa tätä, vastahan me tultiin  synnytyslaitokselta kotiin pienen nyytin kanssa! Hurjaa miten aika lentää! Vauvavuosi on ohi, mutta silti kutsun häntä vielä vauvaksi, äidin ja isin pieneksi nyytiksi.


Oli valtavan ihanat juhlat! Pidettiin oikein kaksipäiväiset, jotta saatiin sukulaiset sekä ystävämme mukaan juhlimaan. Poika nautti silminnähden, ja äidillä nousi tunteet pintaan. Nautittiin kyllä koko perhe, niin paljon, että kuvien ottaminen unohtui, mutta onneksi pyysin veljeäni muutaman kuvan räpsimään. Nämä ovat ihania muistoja, niin ainutlaatuisia.





Onhan juhlissa aina järjestäminen, varsinkin vauvan kanssa, mutta tykkään hirvittävän paljon järjestää niitä, joten olipas ihana pitää kotona pitkästä aikaa oikein kunnon juhlat. Lauantaina vieraita oli juhlimassa noin 25 henkilöä ja sunnuntaina 10 henkilöä. Onneksi emme kutsuneet lauantaina ihmisiä yhtään enempää, koska tuo määrä tuntui kotiimme aika maximilta. Mielestäni oli ehdottoman hyvä idea pitää juhlat kaksipäiväsenä, jotta ehdimme seurustella mahdollisimman monen vieraan kanssa. Itselleni tämä on erityisen tärkeää.

Koristeiksi ostin muutaman kauniin hopeisen & vaaleansinisen viirin sekä eri sinisen sävyisiä ilmapalloja. Löysin myös niin upeita pojan nimellä varustettuja ilmapalloja, joten oli pakko niitäkin synttäreille hankkia. En edes tiennyt aikaisemmin, että tällaisia myydään marketeissa! Tarjottavana meillä oli seuraavia herkkuja:

Makeat:

- Aprikoosi-suklaakakku
(http://konditoriaph7.fi/tuote/suklaa-aprikoosikakku//)

-Smoothiekakku vauvalle
vaihdoin ohjeen mansikat vain mustikaksi ja kookoskerman maustamattomaksi jugurtiksi
( https://www.kinuskikissa.fi/smoothie-kakku/)

 -Valkosuklaa-puolukka kakku
(https://www.meillakotona.fi/reseptit/puolukka-valkosuklaakakku)

-Suklaakonvehteja & keksejä

- Omena -valkosuklaa kuutioita

Suolaiset:

- Mumman tekemiä lihapullia

- Feta-pastasalaatti

- Tuoretta patonkia & levitettä

- Kinkkupiirakkaa





Vain aprikoosi-suklaakakut tilattiin, mutta muuten teimme kaiken itse. Mummut olivat onneksi apuna, kiitos heille! Olin kovin tyytyväinen juhlien tarjoiltaviin, kaikkia omia herkkujani pöydässä ja varmasti kaikille vieraillekin löytyi herkuteltavaa. Smoothiekakkua tein itse ekaa kertaa ja se onnistui oikein hyvin, vauva tykkäsi kovasti! Tuo aprikoosi-suklaakakku on muuten todella herkullista.  Niin suussa sulavaa, parasta kakkua mitä olen  koskaan maistanut, joten sen halusin ehdottomasti juhliin.

Siinä muutamia kivoja herkkuideoita juhliin, suosittelen, kaikki olivat niin hyviä.  Ihanaa iltaa!







Kommentit

Anonyymi sanoi…
Nam mitä herkkuja!